Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Київ, пр. Визволителів, 3
м. Київ, пр. Визволителів, 3
Телефони: 067 419 33 45 097 337 95 66
● Пн-Пт: з 10.00 до 18.00
● Сб-Нд: Вихідний
067 419 33 45 097 337 95 66 Замовити дзвінок

Купити чай Шу пуер

Дикий Шу пуер Чжун Ча "Е Шен Лао Ча", млинець 100 г
0
В наявності
Код товару: 16031
Дикий Шу пуер Чжун Ча "Е Шен Лао Ча" - це зрілий пуер з незвичним профілем, виготовлений із сировини з диких дерев. Шу пуер пресований у форму млинця, вагою 100 грамів (менша вага відміряється у розлом). Чайний настій щільний, темний, але не нафтовий..
180грн.
Шу пуер Юньнань
0
В наявності
Код товару: 16009
Шу пуер - китайський постферментований чай, при виготовленні якого застосовують метод штучно прискореного старіння. Його також називають чорним або зрілим пуером. Чайний настій шу пуера темний та насичений, для смаку характерні деревні та земляні нот..
65грн.
Шу пуер "Золотий листок"
0
В наявності
Код товару: 16025
Шу пуер "Золотий листок" – це китайський чорний пуер із провінції Юньнань, пресований у форму листка. Приблизна вага 1 штуки близько 6-8 грамів. Чайний настій темний та насичений. Смак м'який, солодкуватий, деревно-фруктовий, з нотками прянощів та гі..
20грн.
Листовий Шу пуер Ліньцан, 2009 рік
0
В наявності
Код товару: 16011
Листовий Шу пуер Ліньцан – це китайський чорний пуер із округу Ліньцан провінції Юньнань, що містить крупнолистову сировину. Має насичений аромат та темний чайний настій. Смак м'який, стриманий, з деревними та трохи фруктовими нотами, на перших проли..
75грн.
Шу пуер Луєчунь "Юньнань", 2016 рік, млинець 200 г
0
В наявності
Код товару: 16032
Шу пуер Луєчунь "Юньнань" – це чорний пуер, виготовлений у повіті Юнде китайської провінції Юньнань. Свіже пресування з сировини 2016 року зі старих дерев від заводу Луєчунь. Має вигляд млинця вагою 200 грамів (менша вага відміряється в розлом). Міст..
90грн.
Гунтін "Палацовий пуер", Менхай, 2017 рік
0
В наявності
Код товару: 16010
Гунтін – це китайський чорний чай шу пуер високої якості, який виготовляють із маленьких листочків та чайних бруньок. Сама назва "Гунтін" перекладається як "Палацовий" або "Імператорський", що підкреслює його високосортність. Даний Гунтін з Менхая, м..
75грн.
Шу пуер Юнмін "Гушу Ченьюнь", 2009 рік, млинець 357 г
0
В наявності
Код товару: 16016
Шу пуер Юнмін "Гушу Ченьюнь" – це зрілий пуер "Старовинна мелодія з древніх дерев", пресований з великого м'ясистого листя та численних бруньок, зібраних з менхайських древніх дерев. Насичений, темно-шоколадний чайний настій із солодкуватим ароматом ..
140грн.
Лао Ча Тоу "Старі чайні голови", Юнде, 2008 рік
0
В наявності
Код товару: 16034
Лао Ча Тоу – це особливий різновид шу пуера, назва якого в перекладі означає "Старі чайні голови". Також можна зустріти назви "Чайні камені", "Драконові голови", "Драконові грудки", "Грудковий пуер". Лао Ча Тоу виготовляють із кірки, що утворюється в..
90грн.
Лао Ча Тоу "Старі чайні голови" преміум, Менхай, 2009 рік
0
В наявності
Код товару: 16035
Лао Ча Тоу "Старі чайні голови" преміум – це грудковий шу пуер, виготовлений у повіті Менхай провінції Юньнань із сировини 2009 року преміальної якості. Має вигляд великих грудок. Чайний настій прозорий, медово-бурштинового відтінку. Смак м'який, мас..
115грн.
Шу пуер "Нань Цзянь Фенхуан Точа", 2020 рік, точа 100 г
0
В наявності
Код товару: 16024
Шу пуер "Нань Цзянь Фенхуан Точа" – це базовий варіант пуеру з крупнолистової сировини гідної якості. Пресований у форму точа (гніздо) вагою 100 грамів (менша вага відміряється в розлом). Чайний настій кольору темного бурштину. Смак м'який, легкий, с..
90грн.
Шу пуер Сінхай "Павич", 2004 рік, млинець 357 г
0
В наявності
Код товару: 16036
Шу пуер Сінхай "Павич" – це витриманий та збалансований шу пуер із сировини 2004 року. Містить середній чайний лист та значну кількість золотистих бруньок. Чайний настій густий, темно-рубіновий. Смак насичений, деревно-горіховий, солодкуватий, з торф..
75грн.
Шу пуер Чашуван "Булан Цзінь Хао", 2015 рік, млинець 357 г
0
В наявності
Код товару: 16018
Шу пуер Чашуван "Булан Цзінь Хао" – це дрібний гунтин із великою кількістю золотистих чайних бруньок. Спресований у форму млинця вагою 357 г (менша вага відміряється в розлом). Заварюється у густий чайний настій насиченого кавового кольору. Смак щіль..
75грн.
Шу пуер Гу Ча Юань "Павич Гунтін", 2013 рік, млинець 357 г
0
В наявності
Код товару: 16019
Шу пуер Гу Ча Юань "Павич Гунтін" – це гунтін середнього розміру з Менхая, пресований з сировини 2013 року в млинець 357 грам (менша вага відміряється в розлом). Чайний настій темний, насичений, збалансований. Смак м'який, горіхово-деревний, трохи ве..
75грн.
Шу пуер Гуюаньчунь "Манфей", 2010 рік, цеглина 100 г
0
В наявності
Код товару: 16022
Шу пуер Гуюаньчунь "Манфей" – це зрілий пуер з листя та бруньок, зібраних з чайних дерев на околицях гори Манфей у Ліньцані. Пресований у форму цеглини вагою 100 грамів, розбитої на 2 плитки по 50 грамів. Заварюється у насичений чайний настій каштано..
115грн.
Шу пуер Чашуван "Булан Чжень Шань", 2009 рік, млинець 357 г
0
В наявності
Код товару: 16037
Шу пуер Чашуван "Булан Чжень Шань" – це витриманий гунтін від фабрики Чашуван. Сировина 2009 року, містить значну кількість бруньок та молодих листочків. Шу пуер спресований в млинець вагою 357 грамів (менша вага відміряється в розлом). Заварюється в..
95грн.
Шу пуер "Менку Гунтін", 2010 рік, млинець 125 г
0
В наявності
Код товару: 16023
Шу пуер "Менку Гунтін" – це витриманий палацовий пуер від Менку з великою кількістю дрібних золотистих бруньок і маленьких чайних листочків. Пресований у форму млинця вагою 125 г (менша вага відміряється в розлом). Чайний настій густий, щільний, наси..
120грн.
Новинка
Шу пуер "Кубик"
0
В наявності
Код товару: 16033
Шу пуер "Кубик" – це китайський чай чорний пуер, порційно пресований у форму кубиків для зручного заварювання. Вага 1 штуки близько 6 грамів. Заварюється у темний та насичений чайний настій. Класичний смак шу пуера з деревними, земляними та горіховим..
20грн.
Шу пуер Чашуван "Менхай", 2015 рік, млинець 357 г
0
В наявності
Код товару: 16020
Шу пуер Чашуван "Менхай" – це китайський чорний пуер від фабрики Чашуван з Менхая, що містить чайні листочки середнього розміру та бруньки. Пуер спресований у форму млинця вагою 357 г (менша вага відміряється в розлом). Чайний настій темний, каш..
120грн.
Шу пуер у мандарині
0
В наявності
Код товару: 16027
Шу пуер у мандарині – це незвичайний китайський чай, в якому зрілий чорний пуер поміщений усередину мандарину, вбираючи в себе цитрусову нотку. Заварюється у насичений темний чайний настій. У смаку поєднуються земляні та торф'яні ноти шу пуера з цитр..
70грн.
Апельсиновий пуер
0
В наявності
Код товару: 16028
Апельсиновий пуер – це ароматний китайський шу пуер з додаванням кірочок апельсина. Має насичений темний чайний настій, який поєднує земляні пуерні нотки з освіжаючим цитрусовим ароматом. Плавно тонізує та сприяє зосередженню. Як заварювати Апельсин..
65грн.
Вишневий пуер
0
В наявності
Код товару: 16030
Вишневий пуер – це китайський чай шу пуер з додаванням вишні та листочків полуниці. Має темний колір настою та насичений смак, у якому поєднуються земляні ноти пуеру з виразним вишневим ароматом. Має м'який тонізуючий ефект. Як заварювати Вишневий п..
65грн.
Пуер Манго
0
В наявності
Код товару: 16029
Пуер Манго – це пікантний китайський чай, у якому до чайного листя шу пуера додані шматочки манго, папайї та пелюстки троянди. Темний і насичений чайний настій поєднує земляні ноти пуера і запаморочливий аромат манго. М'яко тонізує та сприяє концентр..
65грн.
Продано
Шу пуер Юн Чжень "Гунтін", 2016 рік, цеглина 250 г
0
Нет в наличии
Код товару: 16017
Шу пуер Юн Чжень "Гунтін" – це безперечний хіт продажів серед пуерів завдяки оптимальному співвідношенню ціна/якість. Виготовлений із сировини 2016 року у повіті Юнде юньнаньського округу Ліньцан. Дрібні листочки з великою кількістю золотистих бруньо..
85грн.
Продано
Шу пуер Цзіньдін "Фенікс Гунтін", 2016 рік, млинець 357 г
0
Нет в наличии
Код товару: 16021
Шу пуер Цзіньдін "Фенікс Гунтін" – це гунтин сильної ферментації від фабрики Цзіньдін, пресований з сировини 2016 року в млинець 357 грам (менша вага відміряється в розлом). Містить дрібні листочки та багато бруньок. Чайний настій густий, темний, май..
70грн.
Купити чай Шу пуер

✔️Чай пуер – це популярний у Китаї вид чаю, у ферментації якого беруть участь цвілеві гриби Аспергілли. Ці процеси багато в чому визначають майбутній смак пуера, впливаючи на багатство смакової гами. Пуер – це постферментований чай, ступінь окислення якого становить 100%. Купити китайський чай пуер можна як розсипний, так і пресований у формі млинця – Бін ча, гнізда – То ча, цегли – Чжуань ча, квадрата – Фан ча, гриба – Цзінь ча та гарбуза – Цзінь гуа.

✔️Який чай пуер купити – шу чи шен?

Купити чай пуер можна двох основних видів: шен (зелений пуер, необроблений, сирий) та шу (чорний пуер, оброблений, зрілий). Окремо можна виділити смолу пуера, яку можуть виготовляти як із шена, так і з шу.

Шен пуер виробляють за класичною технологією, коли процеси мікробної ферментації продовжуються протягом тривалого часу, і дозрівання пуера може тривати кілька років. Вважається, що чим старший шен пуер, тим вишуканішим стає його смак, і тим він цінніший. Тому багато успішних і заможних людей прагнуть купити пуер для своїх чайних колекцій саме з багаторічною витримкою.

Шу пуер виник у 1980-х роках минулого століття, коли робилися спроби прискорити процес дозрівання шен пуера. Складені чайні купи поливали водою і накривали, щоб прискорити перебіг ферментативних процесів. В результаті ж з'явився окремий різновид пуеру зі своїми смаковими характеристиками. Листя шу пуера мало чорний колір, а чайний настій виходив щільним, темним та насиченим. Шу пуер швидко зайняв свою нішу серед інших китайських чаїв та придбав своїх затятих шанувальників.

Смола пуера - це натуральний чайний продукт, який є екстрактом листя юньнаньських чайних дерев. При її виготовленні в даний час застосовують досить складну технологію висушування за низьких температур до утворення тягучої чайної пасти. З неї власне і формують кульки або плитки, які потім загортають у фольгу. Смола пуера зручна у заварюванні, достатньо лише розчинити її у гарячій воді.

Як же визначитися з вибором, якщо збираєтеся купити чай пуер вперше? Для тих, хто у повсякденному житті надає перевагу чорному чаю, цінуючи його насичений смак, краще купити пуер шу. Його темний та густий чайний настій буде ближчим до вашого улюбленого напою, і з більшою ймовірністю припаде вам до душі. Якщо ви любите зелений чай, рекомендуємо вам купити пуер шен. Ви знайдете схожість у світлому чайному настої та тонізуючому ефекті. А для тих, хто не може приділити час заварюванню чаю, оптимально підійде смола пуера. Вибір за вами…

✔️Який на смак пуер?

Шен пуер характеризується відносно світлим чайним настоєм, який з роками витримки темніє і стає більш насиченим. У смаку немає трав'янистості зеленого чаю, переважають пряні ноти, до яких можуть долучатися відтінки фруктів, польових квітів, горіхів, гіркуватість, що змінюється зворотною солодкістю. З роками зберігання йде різкість, смак стає благороднішим.

Шу пуер щільний та насичений, колір чайного настою темний, може нагадувати нафту. У смаку відчуваються земляні та деревні ноти, можуть бути відтінки сухофруктів, горіхів, шоколаду та топленого молока.

✔️У чому користь чаю пуер?

✔Китайський чай пуер має потужний ефект, що бадьорить. Він стимулює мозкову активність і робить ваш день яскравішим.

✔Зменшує рівень холестерину та перешкоджає формуванню атеросклеротичних бляшок.

✔Активізує метаболізм та сприяє схудненню.

✔Покращує травлення та сприяє перетравленню їжі. Шу пуер м'яко впливає на шлунок, і може вживатися у випадках, коли інші чаї чинили подразнюючу дію на ШКТ.

✔Підвищує імунітет та посилює опірність організму до простудних захворювань.

Таким чином, чай пуер купити можна і за його корисні властивості, адже, як вважають у Китаї, регулярне вживання пуера – запорука здоров'я та довголіття.

✔️Як заварювати пуер?

Найкращим посудом для заварювання пуерів є ісинські чайники, які добре зберігають температуру і дозволяють розкрити смакові нюанси пуера. У прогрітому посуді 3-5 г пуеру заварюють приблизно 150 мл води температурою 95-100°С. Пуер обов'язково слід промити, адже у ньому продовжуються процеси мікробної ферментації. Таким чином, першу заварку зливаємо через 5-10 секунд настоювання. Далі можна заварювати швидкими проливаннями або настоювати близько 20-30 секунд відповідно до смакових уподобань.