Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Київ, пр. Визволителів, 3
м. Київ, пр. Визволителів, 3
Телефони: 067 419 33 45 097 337 95 66
● Пн-Пт: з 10.00 до 18.00
● Сб-Нд: Вихідний
067 419 33 45 097 337 95 66 Замовити дзвінок

Купити чай Баймудань

Бай Му Дань "Біла Півонія"
0
В наявності
Код товару: 13005
Бай Му Дань – це елітний китайський білий чай, що містить чайні бруньки та верхні листочки. Назва чаю перекладається як "біла півонія". Бай Му Дань має прозорий блідо-жовтий чайний настій і приємний солодкуватий смак із квітковими нотами. Залишає сол..
75грн.
Акція
Бай Му Дань Фудін "Рожевий Дракон", 2016 рік, млинець 350 г
0
В наявності
Код товару: 13008
Бай Му Дань Фудін "Рожевий Дракон" – це витриманий китайський чай Біла Півонія з Фудіна, виготовлений із сировини 2016 року, що містить листя та чайні бруньки. Пресування 2020 року у форму млинця 350 грам (менша вага відміряється в розлом). Заварюєть..
130грн.
-8%
120грн.
Акція
Бай Му Дань Фудін
0
В наявності
Код товару: 13006
Бай Му Дань Фудін – це фермерський чай Біла Півонія з повіту Фудін провінції Фуцзянь, який славиться найкращими білими чаями у Китаї. Містить середній чайний лист та бруньки. Смак витончений, легкий і свіжий, із тонкою квітковою нотою, нагадує березо..
70грн.
-10%
63грн.
Купити чай Баймудань

✔️Білий чай - це вишуканий напій, який виготовляють з висушеного чайного листя і бруньок, що максимально зберігає свої корисні властивості. Сама назва чаю "білий" підкреслює, що на нього практично не впливає людина, чайне листя не піддається термічній обробці і не скручується, а лише злегка підсушується, тому воно максимально зберігає свій початковий вигляд. Найкращі білі чаї виготовляють на околицях Фудіна китайської провінції Фуцзянь.

Бай Хао Інь Чжень – це найелітніший білий чай, назва якого перекладається як "Срібні Голки". Він містить лише найкращі чайні бруньки, процес збирання яких є досить трудомістким. Тому й ціна Бай Хао Інь Чжень завжди висока. У давнину він був доступний лише найбагатшим верствам населення, а спроби вивезти його з Китаю суворо карали.

Баймудань – ще один елітний білий чай, що містить чайні бруньки та верхні листочки. У добірного Баймудань преміальної якості чайна брунька ніби обгорнута двома верхніми листочками, розпускаючись при заварюванні подібно до цвітіння півонії. Звідси і китайська назва "Біла півонія".

Шоу Мей, або в перекладі "Брови Старця" - білий чай, який виготовляють із листочків та бруньок, що залишилися після збирання сировини для Бай Хао Інь Чжень та Баймудань. Шоу Мей має більш насичений і зрозумілий смак, порівняно з витонченим і ледве вловимим Бай Хао Інь Чжень.

✔️Який на смак білий чай?

Чим більше бруньок у його складі, тим легший і прозоріший чайний настій. Так, Бай Хао Інь Чжень - витончений і вишуканий, смак легкий, ледве вловимий, з відлунням квітів та тонким ароматом. Смак чаю Баймудань стає більш явним, але залишається легким і ненав'язливим, граючи відтінками фруктів та весняних квітів та залишаючи медовий післясмак. Шоу Мей має насичений смак із медовою солодкістю, нотами березового віника та листя смородини, ароматом осіннього листя.

✔️У чому користь білого чаю?

Оскільки на цей вид чай практично не чинять дію, корисні властивості білого чаю зберігаються по максимуму. Це джерело вітамінів і мікроелементів. Крім того, у чайних бруньках міститься значна кількість теїну (чайного кофеїну), тому Бай Хао Інь Чжень, незважаючи на всю свою легкість та прозорість, тонізує та пробуджує. Якщо ж ви хочете отримати релаксуючий ефект від білого чаю, то краще зупинити свій вибір на Шоу Мей, адже в чаї, що складається переважно з листя, кофеїну значно менше.

Білий чай позитивно впливає на серцево-судинну систему, зміцнюючи стінку судин і перешкоджаючи розвитку атеросклерозу.

Чинить дезінтоксикаційну дію, сприяє зниженню жару при застуді.

Підвищує імунітет та стійкість до захворювань.

Покращує стан шкіри та волосся, надає омолоджуючий ефект.

Гармонізує стан та умиротворює.

✔️Як заварювати білий чай?

Враховуючи легкість і витонченість білих чаїв, їх прийнято заварювати при температурі 70-75°С, щоб не заглушити тонкий аромат і не зруйнувати окропом корисні сполуки. З огляду на нижчу температуру відповідно збільшується час заварювання, яке може становити кілька хвилин. Орієнтовна пропорція: 3-5 г на 150 мл води.