Лао Ча Тоу – це особливий різновид шу пуера, назва якого в перекладі означає "Старі чайні голови". Також можна зустріти назви "Чайні камені", "Драконові голови", "Драконові грудки", "Грудковий пуер". Лао Ча Тоу виготовляють із кірки, що утворюється в процесі дозрівання шу пуера. Ці "Старі чайні голови" виготовлені у повіті Юнде округу Ліньцан із сировини 2008 року та мають вигляд дрібних грудок. Чайний настій чистий і прозорий, спочатку мідно-золотистий, при наступних проливах набуває глибокого коньячного відтінку. Смак м'який, обволікаючий, деревний, з легкою солодкістю, тонкими горіховими та фруктовими нотками, відтінками дубової кори та прянощів. Не йде в гіркоту або терпкість навіть при тривалому заварюванні. Ефект тонізуючий, що плавно наростає. Цей чай знімає втому, підвищує працездатність та сприяє концентрації.
Як заварювати Лао Ча Тоу "Старі чайні голови"?5 г на 100 мл води температурою 100°С. Попередньо пуер слід промити, тобто злити перший настій чайний через кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу та дезінфікує. При наступних проливах приблизний час заварювання становить 30-60 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.