Шу пуер Цзіньдін "Фенікс Гунтін" – це гунтин сильної ферментації від фабрики Цзіньдін, пресований з сировини 2016 року в млинець 357 грам (менша вага відміряється в розлом). Містить дрібні листочки та багато бруньок. Чайний настій густий, темний, майже нафтовий. Смак насичений, з відтінками горіхів, деревини та гіркого шоколаду, пряними та печеними нотками. Добре тонізує, сприяє зібраності та концентрації.
Як заварювати Шу пуер Цзіньдін "Фенікс Гунтін"?100 мл води температурою 95-100°С. Китайський чай пуер слід промивати, тобто зливати перший чайний настій за кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу. При наступних проливаннях приблизний час заварювання становить 10-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.