Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Київ, пр. Визволителів, 3
м. Київ, пр. Визволителів, 3
Телефони: 067 419 33 45 097 337 95 66
● Пн-Пт: з 10.00 до 18.00
● Сб-Нд: Вихідний
067 419 33 45 097 337 95 66 Замовити дзвінок

Купити пуер

Шен пуер Юньнань
0
В наявності
Код товару: 16001
Шен пуер - різновид китайського чаю пуер, званий також зеленим або сирим пуером. Його ферментація протікає за участю цвілевих грибів аспергілл і здійснюється за традиційною, вивіреною роками технологією. Для шен пуера характерний відносно світлий чай..
65грн.
Шен пуер Біндао, 2019 рік
0
В наявності
Код товару: 16002
Шен пуер Біндао – це листовий шен пуер із селища Біндао, яке славиться своїми багаторічними чайними деревами. Містить велике, щільне і м'ясисте чайне листя, а також білі чайні бруньки. Сухий лист має солодкий запах із квітковими нотками. Чайний насті..
110грн.
Шен пуер "Зелений листок"
0
В наявності
Код товару: 16006
Шен пуер "Зелений листок" – це китайський зелений пуер з провінції Юньнань, пресований у форму листка. Приблизна вага 1 штуки близько 6-8 грамів. Чайний настій світло-жовтий та прозорий. Смак солодкуватий, насичений, з фруктовими, медовими та квітков..
20грн.
Шен пуер Гу Ча Юань "Булан Цяо Му", 2021 рік, млинець 357 г
0
В наявності
Код товару: 16003
Шен пуер Гу Ча Юань "Булан Цяо Му" – це зелений пуер із листя та чайних бруньок високих прямостовбурових дерев (Цяо Му). Вважається, що чай з дерев особливо наповнений "ча ци" - чайною силою, що викликає чайний стан. Пуер пресований у форму млинця ва..
72грн.
Шен пуер Юнмін "Біндао плитки", 2020 рік, плитка 50 г
0
В наявності
Код товару: 16005
Шен пуер Юнмін "Біндао плитки" – це фермерський шен пуер щільного пресування, виготовлений з великого чайного листя і бруньок. Має форму плитки вагою 50 грамів (менша вага відміряється в розлом). Чайний настій маслянистий, щільний, золотистого кольор..
105грн.
Дикий Шен пуер Гуюаньчунь "Е Шен", 2020 рік, млинець 100 г
0
В наявності
Код товару: 16004
Дикий Шен пуер Гуюаньчунь "Е Шен" – це китайський зелений пуер, виготовлений із сировини з диких дерев із бруньками Я Бао. Пресований у форму млинця вагою 100 г (менша вага відміряється в розлом). Чайний настій світлий, із лимонним відтінком. Смак ос..
115грн.
Фіолетовий пуер
0
В наявності
Код товару: 16007
Фіолетовий пуер – це шен пуер, виготовлений з чайного листя з пурпуровим відтінком. Звідси й інша назва чаю – Пурпурний пуер або Цзи Ча. Такий незвичайний колір пов'язують із захисною реакцією листя на надлишок ультрафіолету, в результаті чого в ньом..
80грн.
Шен пуер "Сігуй Туо", 2012 рік, точа 250 г
0
В наявності
Код товару: 16008
Шен пуер "Сігуй Туо" – це зелений пуер приватного купажу із селища Сігуй округу Ліньцан. Виготовлений із витриманої сировини 2012 року та щільно спресований у формі точа вагою 250 грамів (менша вага відміряється у розлом). Чаю властивий яскравий аром..
80грн.
Смола пуера "Ча Гао", Да Шу, Менхай
0
В наявності
Код товару: 16013
Смола пуера "Ча Гао", Да Шу, Менхай – це смола Шу пуера, виготовлена з сировини з великих дерев (Да Шу) округу Менхай. Являє собою натуральний чайний продукт, що отримують шляхом екстрагування чайного листя. Смола має форму плиток, загорнутих у золот..
230грн.
Дикий Шу пуер Чжун Ча "Е Шен Лао Ча", млинець 100 г
0
В наявності
Код товару: 16031
Дикий Шу пуер Чжун Ча "Е Шен Лао Ча" - це зрілий пуер з незвичним профілем, виготовлений із сировини з диких дерев. Шу пуер пресований у форму млинця, вагою 100 грамів (менша вага відміряється у розлом). Чайний настій щільний, темний, але не нафтовий..
180грн.
Шу пуер Юньнань
0
В наявності
Код товару: 16009
Шу пуер - китайський постферментований чай, при виготовленні якого застосовують метод штучно прискореного старіння. Його також називають чорним або зрілим пуером. Чайний настій шу пуера темний та насичений, для смаку характерні деревні та земляні нот..
65грн.
Шу пуер "Золотий листок"
0
В наявності
Код товару: 16025
Шу пуер "Золотий листок" – це китайський чорний пуер із провінції Юньнань, пресований у форму листка. Приблизна вага 1 штуки близько 6-8 грамів. Чайний настій темний та насичений. Смак м'який, солодкуватий, деревно-фруктовий, з нотками прянощів та гі..
20грн.
Листовий Шу пуер Ліньцан, 2009 рік
0
В наявності
Код товару: 16011
Листовий Шу пуер Ліньцан – це китайський чорний пуер із округу Ліньцан провінції Юньнань, що містить крупнолистову сировину. Має насичений аромат та темний чайний настій. Смак м'який, стриманий, з деревними та трохи фруктовими нотами, на перших проли..
75грн.
Шу пуер Луєчунь "Юньнань", 2016 рік, млинець 200 г
0
В наявності
Код товару: 16032
Шу пуер Луєчунь "Юньнань" – це чорний пуер, виготовлений у повіті Юнде китайської провінції Юньнань. Свіже пресування з сировини 2016 року зі старих дерев від заводу Луєчунь. Має вигляд млинця вагою 200 грамів (менша вага відміряється в розлом). Міст..
90грн.
Гунтін "Палацовий пуер", Менхай, 2017 рік
0
В наявності
Код товару: 16010
Гунтін – це китайський чорний чай шу пуер високої якості, який виготовляють із маленьких листочків та чайних бруньок. Сама назва "Гунтін" перекладається як "Палацовий" або "Імператорський", що підкреслює його високосортність. Даний Гунтін з Менхая, м..
75грн.
Шу пуер Юнмін "Гушу Ченьюнь", 2009 рік, млинець 357 г
0
В наявності
Код товару: 16016
Шу пуер Юнмін "Гушу Ченьюнь" – це зрілий пуер "Старовинна мелодія з древніх дерев", пресований з великого м'ясистого листя та численних бруньок, зібраних з менхайських древніх дерев. Насичений, темно-шоколадний чайний настій із солодкуватим ароматом ..
140грн.
Шу пуер Цзіньдін "Фенікс Гунтін", 2016 рік, млинець 357 г
0
В наявності
Код товару: 16021
Шу пуер Цзіньдін "Фенікс Гунтін" – це гунтин сильної ферментації від фабрики Цзіньдін, пресований з сировини 2016 року в млинець 357 грам (менша вага відміряється в розлом). Містить дрібні листочки та багато бруньок. Чайний настій густий, темний, май..
70грн.
Лао Ча Тоу "Старі чайні голови", Юнде, 2008 рік
0
В наявності
Код товару: 16034
Лао Ча Тоу – це особливий різновид шу пуера, назва якого в перекладі означає "Старі чайні голови". Також можна зустріти назви "Чайні камені", "Драконові голови", "Драконові грудки", "Грудковий пуер". Лао Ча Тоу виготовляють із кірки, що утворюється в..
90грн.
Лао Ча Тоу "Старі чайні голови" преміум, Менхай, 2009 рік
0
В наявності
Код товару: 16035
Лао Ча Тоу "Старі чайні голови" преміум – це грудковий шу пуер, виготовлений у повіті Менхай провінції Юньнань із сировини 2009 року преміальної якості. Має вигляд великих грудок. Чайний настій прозорий, медово-бурштинового відтінку. Смак м'який, мас..
115грн.
Шу пуер "Нань Цзянь Фенхуан Точа", 2020 рік, точа 100 г
0
В наявності
Код товару: 16024
Шу пуер "Нань Цзянь Фенхуан Точа" – це базовий варіант пуеру з крупнолистової сировини гідної якості. Пресований у форму точа (гніздо) вагою 100 грамів (менша вага відміряється в розлом). Чайний настій кольору темного бурштину. Смак м'який, легкий, с..
90грн.
Шу пуер Сінхай "Павич", 2004 рік, млинець 357 г
0
В наявності
Код товару: 16036
Шу пуер Сінхай "Павич" – це витриманий та збалансований шу пуер із сировини 2004 року. Містить середній чайний лист та значну кількість золотистих бруньок. Чайний настій густий, темно-рубіновий. Смак насичений, деревно-горіховий, солодкуватий, з торф..
75грн.
Шу пуер Чашуван "Булан Цзінь Хао", 2015 рік, млинець 357 г
0
В наявності
Код товару: 16018
Шу пуер Чашуван "Булан Цзінь Хао" – це дрібний гунтин із великою кількістю золотистих чайних бруньок. Спресований у форму млинця вагою 357 г (менша вага відміряється в розлом). Заварюється у густий чайний настій насиченого кавового кольору. Смак щіль..
75грн.
Шу пуер Гу Ча Юань "Павич Гунтін", 2013 рік, млинець 357 г
0
В наявності
Код товару: 16019
Шу пуер Гу Ча Юань "Павич Гунтін" – це гунтін середнього розміру з Менхая, пресований з сировини 2013 року в млинець 357 грам (менша вага відміряється в розлом). Чайний настій темний, насичений, збалансований. Смак м'який, горіхово-деревний, трохи ве..
75грн.
Шу пуер Гуюаньчунь "Манфей", 2010 рік, цеглина 100 г
0
В наявності
Код товару: 16022
Шу пуер Гуюаньчунь "Манфей" – це зрілий пуер з листя та бруньок, зібраних з чайних дерев на околицях гори Манфей у Ліньцані. Пресований у форму цеглини вагою 100 грамів, розбитої на 2 плитки по 50 грамів. Заварюється у насичений чайний настій каштано..
115грн.
Купити пуер

✔️Чай пуер – це популярний у Китаї вид чаю, у ферментації якого беруть участь цвілеві гриби Аспергілли. Ці процеси багато в чому визначають майбутній смак пуера, впливаючи на багатство смакової гами. Пуер – це постферментований чай, ступінь окислення якого становить 100%. Купити китайський чай пуер можна як розсипний, так і пресований у формі млинця – Бін ча, гнізда – То ча, цегли – Чжуань ча, квадрата – Фан ча, гриба – Цзінь ча та гарбуза – Цзінь гуа.

✔️Який чай пуер купити – шу чи шен?

Купити чай пуер можна двох основних видів: шен (зелений пуер, необроблений, сирий) та шу (чорний пуер, оброблений, зрілий). Окремо можна виділити смолу пуера, яку можуть виготовляти як із шена, так і з шу.

Шен пуер виробляють за класичною технологією, коли процеси мікробної ферментації продовжуються протягом тривалого часу, і дозрівання пуера може тривати кілька років. Вважається, що чим старший шен пуер, тим вишуканішим стає його смак, і тим він цінніший. Тому багато успішних і заможних людей прагнуть купити пуер для своїх чайних колекцій саме з багаторічною витримкою.

Шу пуер виник у 1980-х роках минулого століття, коли робилися спроби прискорити процес дозрівання шен пуера. Складені чайні купи поливали водою і накривали, щоб прискорити перебіг ферментативних процесів. В результаті ж з'явився окремий різновид пуеру зі своїми смаковими характеристиками. Листя шу пуера мало чорний колір, а чайний настій виходив щільним, темним та насиченим. Шу пуер швидко зайняв свою нішу серед інших китайських чаїв та придбав своїх затятих шанувальників.

Смола пуера - це натуральний чайний продукт, який є екстрактом листя юньнаньських чайних дерев. При її виготовленні в даний час застосовують досить складну технологію висушування за низьких температур до утворення тягучої чайної пасти. З неї власне і формують кульки або плитки, які потім загортають у фольгу. Смола пуера зручна у заварюванні, достатньо лише розчинити її у гарячій воді.

Як же визначитися з вибором, якщо збираєтеся купити чай пуер вперше? Для тих, хто у повсякденному житті надає перевагу чорному чаю, цінуючи його насичений смак, краще купити пуер шу. Його темний та густий чайний настій буде ближчим до вашого улюбленого напою, і з більшою ймовірністю припаде вам до душі. Якщо ви любите зелений чай, рекомендуємо вам купити пуер шен. Ви знайдете схожість у світлому чайному настої та тонізуючому ефекті. А для тих, хто не може приділити час заварюванню чаю, оптимально підійде смола пуера. Вибір за вами…

✔️Який на смак пуер?

Шен пуер характеризується відносно світлим чайним настоєм, який з роками витримки темніє і стає більш насиченим. У смаку немає трав'янистості зеленого чаю, переважають пряні ноти, до яких можуть долучатися відтінки фруктів, польових квітів, горіхів, гіркуватість, що змінюється зворотною солодкістю. З роками зберігання йде різкість, смак стає благороднішим.

Шу пуер щільний та насичений, колір чайного настою темний, може нагадувати нафту. У смаку відчуваються земляні та деревні ноти, можуть бути відтінки сухофруктів, горіхів, шоколаду та топленого молока.

✔️У чому користь чаю пуер?

✔Китайський чай пуер має потужний ефект, що бадьорить. Він стимулює мозкову активність і робить ваш день яскравішим.

✔Зменшує рівень холестерину та перешкоджає формуванню атеросклеротичних бляшок.

✔Активізує метаболізм та сприяє схудненню.

✔Покращує травлення та сприяє перетравленню їжі. Шу пуер м'яко впливає на шлунок, і може вживатися у випадках, коли інші чаї чинили подразнюючу дію на ШКТ.

✔Підвищує імунітет та посилює опірність організму до простудних захворювань.

Таким чином, чай пуер купити можна і за його корисні властивості, адже, як вважають у Китаї, регулярне вживання пуера – запорука здоров'я та довголіття.

✔️Як заварювати пуер?

Найкращим посудом для заварювання пуерів є ісинські чайники, які добре зберігають температуру і дозволяють розкрити смакові нюанси пуера. У прогрітому посуді 3-5 г пуеру заварюють приблизно 150 мл води температурою 95-100°С. Пуер обов'язково слід промити, адже у ньому продовжуються процеси мікробної ферментації. Таким чином, першу заварку зливаємо через 5-10 секунд настоювання. Далі можна заварювати швидкими проливаннями або настоювати близько 20-30 секунд відповідно до смакових уподобань.