Шу пуер Сінхай "Павич" – це витриманий та збалансований шу пуер із сировини 2004 року. Містить середній чайний лист та значну кількість золотистих бруньок. Чайний настій густий, темно-рубіновий. Смак насичений, деревно-горіховий, солодкуватий, з торф'яними і камфорними нотками, кавовою гірчинкою при міцному заварюванні, відтінками горіхів ліщини в післясмаку. М'яка дія, тонізуючий ефект.
Як заварювати Шу пуер Сінхай "Павич"?5 г на 100 мл води температурою 100°С. Попередньо пуер слід промити, тобто злити перший настій чайний через кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу та дезінфікує. При наступних проливах приблизний час заварювання становить 20-40 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.