✔️Лапсанг Сушонг – це незвичайний китайський червоний чай із провінції Фуцзянь, який вирізняє властивий йому димний аромат. У Китаї поширений під назвою Чжен Шань Сяо Чжун, що в перекладі означає "Малий Вид з Правильних Гір". За властивий йому смолистий смак та аромат також поширені назви "копчений чай" та "дігтярний чай". У процесі виготовлення Лапсанг Сушонг проходить стадію копчення на соснових дровах, внаслідок чого цей чай і набуває своєрідного аромату багаття. Смак чаю копчений, з димними, сосновими та смолистими нотами, відтінками в'яленої сливи та прянощів. Ефект зігріваючий та тонізуючий.
Як заварювати Лапсанг Сушонг "Копчений чай"?3-5 г на 150 мл води температурою 90-95°С. При заварюванні проливаннями приблизний час настоювання становить 10-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.