Анчан - це екзотичний трав'яний чай з квіток тропічної ліани кліторія трійчаста, також відомий під назвами метеликовий горошок, пурпурний тибетський чай Чанг Шу, тайський синій чай. Цей напій вражає синім кольором чайного настою. Такий незвичайний колір йому надають природні глікозиди, що містяться в бутонах кліторії, так звані антоціани. Таким чином, анчан – це абсолютно натуральний напій без додавання штучних барвників. Цікавим є той факт, що при додаванні до анчану соку лимона, напій стає фіолетовим, якщо його змішати з сафлором - колір стане яскраво-зеленим.
Як заварювати синій чай Анчан?Варіюючи кількістю квіток, що заварюються, і часом настоювання можна отримати багату синю палітру - від пастельно-блакитного до темно-синього. Зазвичай, це 3-7 бутонів на 200 мл води температурою близько 80-85°С. Середній час настоювання становить 3-5 хвилин.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.