Гунтін – це китайський чорний чай шу пуер високої якості, який виготовляють із маленьких листочків та чайних бруньок. Сама назва "Гунтін" перекладається як "Палацовий" або "Імператорський", що підкреслює його високосортність. Даний Гунтін з Менхая, має класичний для цього регіону дерев'яно-горіховий смаковий профіль. Заварюється у темний та насичений чайний настій. Смак м'який, деревний, з горіховими та трохи вершково-шоколадними нотками. Має потужний тонізуючий ефект, стимулює мозкову активність та підвищує працездатність.
Як заварювати Гунтін "Палацовий пуер"?3-5 г на 100 мл води температурою 100°С. Китайський чай пуер слід промивати, тобто зливати перший чайний настій через кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу. При наступних проливаннях час заварювання становить 15-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.