Шу пуер Юнмін "Гушу Ченьюнь" – це зрілий пуер "Старовинна мелодія з древніх дерев", пресований з великого м'ясистого листя та численних бруньок, зібраних з менхайських древніх дерев. Насичений, темно-шоколадний чайний настій із солодкуватим ароматом розтікається приємною бархатистістю. Смак густий, щільний, горіхово-кавовий, з деревними відтінками, шоколадною гіркуватістю, вершковими та кондитерськими нотками. Потужний ефект, відчувається приплив енергії та піднесення сил. Вага млинця 357 г, менша вага відміряється в розлом.
Як заварювати Шу пуер Юнмін "Гушу Ченьюнь"?3-5 г на 100-150 мл води температурою 95-100°С. Китайський чай пуер слід промивати, тобто зливати перший чайний настій через кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу. При наступних проливаннях час заварювання становить 15-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.