Шу пуер "Золотий листок" – це китайський чорний пуер із провінції Юньнань, пресований у форму листка. Приблизна вага 1 штуки близько 6-8 грамів. Чайний настій темний та насичений. Смак м'який, солодкуватий, деревно-фруктовий, з нотками прянощів та гіркого шоколаду. М'яко тонізує та сприяє концентрації.
Як заварювати Шу пуер "Золотий листок"?3-5 г на 100 мл води температурою близько 95-100°С. Попередньо пуер слід промити, тобто злити перший чайний настій через кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу та дезінфікує. При наступних проливаннях приблизний час заварювання становить 10-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.