Дикий Шу пуер Чжун Ча "Е Шен Лао Ча" - це зрілий пуер з незвичним профілем, виготовлений із сировини з диких дерев. Шу пуер пресований у форму млинця, вагою 100 грамів (менша вага відміряється у розлом). Чайний настій щільний, темний, але не нафтовий. Смак із благородною гіркотою, переважають деревні та камфорні ноти. У післясмаку легка пряність. Ефект потужний, який бадьорить та зігріває.
Як заварювати Дикий Шу пуер Чжун Ча "Е Шен Лао Ча"?3-5 г на 100-150 мл води температури близько 95-100°С. Попередньо пуер слід промити, тобто злити перший чайний настій через кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу та дезінфікує. При наступних проливаннях приблизний час заварювання становить 15-40 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.