Листовий Шу пуер Ліньцан – це китайський чорний пуер із округу Ліньцан провінції Юньнань, що містить крупнолистову сировину. Має насичений аромат та темний чайний настій. Смак м'який, стриманий, з деревними та трохи фруктовими нотами, на перших проливаннях злегка солодкуватий. Тримає тривале проливання і приємно п'ється. Плавно тонізує, благотворно впливає на ШКТ.
Як заварювати Листовий Шу пуер Ліньцан?3-5 г на 100 мл води температурою 100°С. Китайський чай пуер слід промивати, тобто зливати перший чайний настій через кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу. При наступних проливаннях час заварювання становить 15-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.