Шу пуер Гуюаньчунь "Манфей" – це зрілий пуер з листя та бруньок, зібраних з чайних дерев на околицях гори Манфей у Ліньцані. Пресований у форму цеглини вагою 100 грамів, розбитої на 2 плитки по 50 грамів. Заварюється у насичений чайний настій каштанового кольору. Смак багатий, обволікаючий, трохи солодкуватий, з відтінками горіхів та деревини, нотками фруктів та чорносливу. Плавно тонізує, сприяє концентрації та ясності мислення.
Як заварювати Шу пуер Гуюаньчунь "Манфей"?3-5 г 100 мл води температурою близько 95-100°С. Попередньо пуер слід промити, тобто злити перший чайний настій за кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу. При наступних проливаннях приблизний час заварювання становить 10-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.