Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Київ, пр. Георгія Нарбута, 3
м. Київ, пр. Георгія Нарбута, 3
Телефони: 067 419 33 45 097 337 95 66
● Пн-Пт: з 10.00 до 18.00
● Сб-Нд: Вихідний
067 419 33 45 097 337 95 66 Замовити дзвінок

Купити смолу пуера

Смола шен пуера
0
В наявності
Код товару: 16014
180грн.
Смола пуера "Ча Гао", Да Шу, Менхай
1
В наявності
Код товару: 16013
230грн.
Смола шу пуера
0
В наявності
Код товару: 16015
180грн.
Новинка
Смола пуера шу зі шкіркою мандарину
0
В наявності
Код товару: 16038
230грн.
Новинка
Смола пуера шу з хризантемою
0
В наявності
Код товару: 16040
230грн.
Новинка
Смола пуера шу з жасмином
0
В наявності
Код товару: 16039
230грн.
Продано
Смола пуера "Ча Гао", Менхай
1
Нет в наличии
Код товару: 16012
180грн.

✔️ Смола пуера – це своєрідний чайний продукт, що отримують шляхом екстрагування чайного листя стародавніх пуерних дерев китайської провінції Юньнань. Також зустрічається більш давній термін – чайна паста. У Китаї її назва звучить як ча гао (cha gao). По суті це перший у світі розчинний чай, адже для заварювання достатньо розчинити смолу пуера у воді. Смолу пуера купити можна у формі невеликих брикетів, кульок, плиток або гранул. Колись її виробляли, довго виварюючи листя чаю на джерельній воді до утворення в'язкої і тягучої маси, що і називається чайною пастою, яку потім заливали в спеціальні форми. Однак при відносно нескладному виробництві, отриманий продукт мав суттєвий мінус – чайні ензими та інші цінні речовини руйнувалися від тривалого впливу високих температур, і такий чай втрачав свої корисні властивості. Пізніше за часів династії Сун було розроблено досить складну технологію виготовлення чайної пасти, яка ґрунтувалася на багаторазовому пресуванні листя чаю до утворення чайного соку. Після відстоювання отриманого соку, він починав розшаровуватися з утворенням осаду, після чого його висушували за низьких температур до утворення пуерної смоли. Такий продукт зберігав у собі корисні речовини, концентруючи їх. За династії Цин чайна смола спеціально поставлялася для імператорського двору та вважалась "скарбом імператора".

Зараз передові технології дозволяють використовувати метод кріоекстракції, коли екстрагування листя чаю здійснюється шляхом висушування за низьких температур. Отримана смола є продуктом високої якості і багаторазово концентрує корисні властивості листя чаю. Це повністю натуральний продукт із чайного листа старих крупнолистових дерев Юньнані, ексклюзивний екстракт пуерного листя. Як сировина для ча гао може використовуватися як зелене листя шен пуера, так і шу пуер. Також купити чай смола пуера можна з такими натуральними добавками, як жасмин, троянда, клейкий рис та інші. Виробництвом смоли пуера славиться провінція Юньнань, як власне і китайським чаєм пуер. Існує безліч тонкощів виготовлення ча гао, більшість з яких зберігається в секреті. Однак достеменно відомо, що для приготування смоли вагою близько 10 грамів необхідно більше 1 кілограма листя чаю. Зрештою це пояснює той факт, що ціна на смолу пуера настільки висока.

Чим корисна смола пуера?

Оскільки це концентрована есенція листя чаю, смола пуера має низку корисних властивостей для здоров'я. Смола пуера нормалізує травлення та роботу органів шлунково-кишкового тракту. Цей чайний напій рекомендують вживати під час переїдання. Також паста пуера відома своїми дезінтоксикаційними властивостями, допомагаючи вивести шлаки та токсини з організму. Китайський чай ча гао нейтралізує дію алкоголю, тому буде підмогою при похмільному синдромі. Смола пуеру знижує холестерин, покращує мікроциркуляцію та доставку цінних речовин клітинам організму, стабілізує рівень цукру крові. Крім цього чайна паста має загальнозміцнюючу дію і корисна при застудних захворюваннях – дозволить швидко впоратися з інфекцією та підвищить імунітет. Таким чином, ча гао купити рекомендовано для підтримки життєвих сил організму, адже якісна смола пуера – це концентрат корисних речовин, еліксир здоров'я та довголіття.

Який ефект від смоли пуеру?

Ефект від смоли пуера потужний та тонізуючий. Ча гао активізує мислення, проясняє розум і свідомість, знімає втому, забезпечує приплив сил та бадьорість духу. Краще не пити ча гао перед сном, якщо не запланована безсонна ніч.

Який смак у смоли пуера та як заварювати?

Смола шу пуера високої якості має м'який і приємний смак, в якому поєднуються нотки топленого молока і гіркого шоколаду, а також деревні відтінки. Настій чаю густий, щільний має темний глибокий і чистий колір. При цьому смола шен пуера при заварюванні дає світліший колір настою і має насичений смак з легкою гіркуватістю, приємною терпкістю, нотками фруктів і квітів. Ча Гао легко і приємно п'ється, залишаючи солодкуватий післясмак.

Заварити смолу пуера дуже просто, адже чагао легко розчиняється у гарячій воді. Для цього підійде будь-який посуд: звичайна чашка, гайвань, тіпод або термос. При цьому заварювання у прозорому посуді дозволить спостерігати, як напій змінює відтінок при розчиненні ча гао.

Як заварити смолу пуера:

▪️ Покладіть 1-2 шт. смоли в чашку.

▪️ Залийте окропом.

▪️ Дайте настоятися 30-60 секунд.

Насолоджуйтесь смачним та оригінальним напоєм!

Таким чином, смола пуера – це унікальний продукт, який поєднує в собі насичений смак, ефект, що бадьорить, і корисні властивості. Вона підходить для тих, хто цінує свій час і хоче насолодитися тонізуючим напоєм за лічені секунди. Ча Гао – це чудовий подарунок для любителів чаю, який зможе їх здивувати.

Часті питання про смолу пуера (ча гао):

Ча гао – це концентрований екстракт чайного листя (найчастіше пуеру) у вигляді твердих гранул або шматочків, який швидко заварюється і дає насичений смак. У перекладі з китайської "ча гао" означає "чайна паста" або "чайна смола".

Смолу пуера роблять з листя чаю пуер шляхом їх багаторазового віджиму та висушування при низьких температурах (метод кріоекстракції). В результаті виходить густа речовина, яку потім сушать до твердого стану.

Смолу пуера п'ють для потужного тонізуючого ефекту та отримання всіх корисних властивостей пуера у посиленій формі. Це зручна та ефективна альтернатива каві та листовому чаю.

Смола пуера – це концентрований екстракт з листя чаю пуер, в той час як звичайний чай пуер являє собою висушене і оброблене чайне листя (пресоване в брикети або розсипне).

Смола пуера має глибокий, насичений і дуже м'який смак без зайвої терпкості чи гіркоти. У ній часто розкриваються деревні, землисті чи горіхові нотки.

Смола пуера дає виражений тонізуючий ефект. Багато хто відзначає, що ча гао допомагає підвищити концентрацію під час роботи або навчання, створює приємний, гармонійний настрій і чудово бадьорить, замінюючи ранкову каву.

Смолу пуера не рекомендують пити на голодний шлунок. Ча гао має високу концентрацію активних речовин і може подразнювати слизову оболонку шлунка, особливо натщесерце. Краще вживати її після їжі або з легкою закускою.

Бажано не пити смолу пуера перед сном, оскільки вона містить кофеїн і має тонізуючий ефект, що може утруднити засипання. Краще вживати її у першій половині дня.

Смолу пуера не рекомендується пити людям з виразкою, гастритом, підвищеною кислотністю, дітям, вагітним і жінкам, що годують. Також її слід уникати при підвищеній чутливості до кофеїну.

Достатньо розчинити 1-2 гранули смоли пуера у склянці гарячої води, дати трохи настоятися та розмішати.

Заварювання смоли пуера у термосі зручне для тривалого збереження смаку протягом дня. Для цього помістіть 1-2 грами смоли в теплий термос, додайте 500 мл гарячої води, щільно закрийте кришкою і акуратно струсіть. Дайте настоятись близько 10 хвилин.