Шу пуер Чашуван "Булан Чжень Шань" – це витриманий гунтін від фабрики Чашуван. Сировина 2009 року, містить значну кількість бруньок та молодих листочків. Шу пуер спресований в млинець вагою 357 грамів (менша вага відміряється в розлом). Заварюється в насичений та щільний чайний настій. Смак збалансований, маслянистий, деревно-горіховий, з нотками сухофруктів, карамелі та топленого молока. Добре тонізує та наповнює енергією.
Як заварювати Шу пуер Чашуван "Булан Чжень Шань"?3-5 г на 100 мл води температурою 100°С. Китайський чай пуер слід промивати, тобто зливати перший чайний настій за кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу та дезінфікує. При наступних проливах приблизний час заварювання становить 15-40 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.