Шу пуер Юн Чжень "Гунтін" – це безперечний хіт продажів серед пуерів завдяки оптимальному співвідношенню ціна/якість. Виготовлений із сировини 2016 року у повіті Юнде юньнаньського округу Ліньцан. Дрібні листочки з великою кількістю золотистих бруньок щільно спресовані у форму цеглини вагою 250 грамів (менша вага відміряється в розлом). Швидко заварюється у насичений темний чайний настій. Смак щільний, маслянистий, деревно-горіховий, з легкими нотками гіркого шоколаду. Добре бадьорить та тонізує, підвищує працездатність. Відмінний варіант пуеру на кожен день.
Як заварювати Шу пуер Юн Чжень "Гунтін"?3-5 г 100 мл води температурою 95-100°С. Китайський чай пуер слід промивати, тобто зливати перший чайний настій за кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу. При наступних проливаннях приблизний час заварювання становить 10-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.