Лао Ча Тоу "Старі чайні голови" преміум – це грудковий шу пуер, виготовлений у повіті Менхай провінції Юньнань із сировини 2009 року преміальної якості. Має вигляд великих грудок. Чайний настій прозорий, медово-бурштинового відтінку. Смак м'який, маслянистий, деревно-горіховий, з шоколадними та вершковими нотками. Дія делікатна, тонізуюча, зігріваюча.
Як заварювати Лао Ча Тоу "Старі чайні голови" преміум?5 г на 100 мл води температурою 100°С. Попередньо пуер слід промити, тобто злити перший настій чайний через кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу та дезінфікує. При наступних проливах приблизний час заварювання становить 30-60 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.