Шу пуер у мандарині – це незвичайний китайський чай з провінції Юньнань, в якому зрілий чорний пуер поміщений усередину мандарину, вбираючи цитрусову нотку. Для його виготовлення з мандарину зрізається верхівка, за допомогою спеціальної ложки виймається м'якоть і внутрішня частина заповнюється готовим шу пуером. Після цього зверху він прикривається капелюшком і відправляється в прожарювальну шафу на кілька годин для просушування. Ароматний та натуральний мандариновий пуер готовий! Чай пуер шу в мандарині має м'який, бархатистий смак з торф'яними, горіховими і земельними нотками. Мандарин надає чаю цитрусової свіжості та солодощі. Аромат цього чаю багатогранний та насичений. У ньому поєднуються солодкі цитрусові нотки мандарину, деревні та земляні відтінки шу пуера, а також легкі квіткові нотки. При заварюванні дає насичений та темний настій. Має тонізуючий ефект. Орієнтовна вага 1 штуки 25-30 грамів.
Корисні властивості чаю шу пуер у мандарині
Китайський чай пуер у мандарині покращує роботу шлунково-кишкового тракту.
Пуер виводить токсини та нормалізує обмін речовин.
Ефірні олії, що містяться в шкірці мандарину, покращують настрій та знімають втому.
Також чай пуер у мандарині допомагає при сухому кашлі.
Тому купити шу пуер у мандарині – це можливість не лише скуштувати незвичайний новий чай, а й чудовий спосіб поліпшити здоров'я.
Як заварювати шу пуер у мандарині?
Заваріть цей чай методом швидких проливів. Для цього відламайте шматочок мандаринової шкірки і 3-5 грамів пуеру на 100 мл води. Можна не боятися заливати окропом, пуер не боїться температури 100°С. Попередньо пуер слід промити, тобто злити першу заварку за кілька секунд настоювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу та дезінфікує. При наступних проливах приблизний час заварювання становить 15-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.