Шу пуер у мандарині – це незвичайний китайський чай, в якому зрілий чорний пуер поміщений усередину мандарину, вбираючи в себе цитрусову нотку. Заварюється у насичений темний чайний настій. У смаку поєднуються земляні та торф'яні ноти шу пуера з цитрусовими відтінками мандарину. Має тонізуючий ефект. Орієнтовна вага 1 штуки 25-30 грамів.
Як заварювати Шу пуер у мандарині?3-5 г на 100 мл води температурою близько 95-100°С. Попередньо пуер слід промити, тобто злити перший чайний настій через кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу та дезінфікує. При наступних проливаннях приблизний час заварювання становить 10-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.