Шу пуер Чашуван "Менхай" – це китайський чорний пуер від фабрики Чашуван з Менхая, що містить чайні листочки середнього розміру та бруньки. Пуер спресований у форму млинця вагою 357 г (менша вага відміряється в розлом). Чайний настій темний, каштанового кольору. Смак м'який, насичений, з деревними та горіховими нотами, присутня шоколадна гіркуватість. Має плавний тонізуючий ефект, концентрує та збирає.
Як заварювати Шу Пуер Чашуван "Менхай"?3-5 г 100 мл води температурою 95-100°С. Китайський чай пуер слід промивати, тобто зливати перший чайний настій за кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу. При наступних проливаннях приблизний час заварювання становить 10-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.