Смола пуеру шу зі шкіркою мандарину – це натуральний концентрат зрілого пуеру (ча гао шу) з додаванням екстракту мандаринової цедри (не цілісними шматочками). Сформована у вигляді невеликих плиточок, загорнутих у фольгу. Орієнтовна вага 1 штуки 0,7-0,8 грамів. Поверхня чайної смоли покрита рівномірним білим нальотом, яка утворюється в результаті кристалізації чайних сапонінів та інших сполук, що є ознакою високої якості та свідчить про правильне дозрівання пуерної смоли. Швидко заварюється у темний та насичений чайний настій. Традиційний деревний та земляний смак шу пуера доповнений димними нотками, м'якою гірчинкою та тонким пікантним присмаком мандаринових скоринок. Смола пуера має тонізуючий ефект, покращує концентрацію, знімає втому та підвищує працездатність.
Як заварювати чай смола пуера шу зі шкіркою мандарину?
1-2 шт. смоли розчинити у 200 мл гарячої води. Заварити можна як у чашці чи гайвані, так і в термосі. Ча гао шу швидко заварюється та ідеальна для тих, хто хоче заощадити час.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.