Шен пуер - різновид китайського чаю пуер, званий також зеленим або сирим пуером. Його ферментація протікає за участю цвілевих грибів аспергілл і здійснюється за традиційною, вивіреною роками технологією. Для шен пуера характерний відносно світлий чайний настій з властивими фруктовими і пряними нотами. Міцний смак бадьорить і пробуджує.
Як заварювати шен пуер?3 - 5 г на 150 мл води температурою 95-100°С. Китайський чай пуер слід промивати, тобто зливати перший чайний настій відразу після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу. При наступних проливаннях час заварювання становить 10-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.