Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Київ, пр. Георгія Нарбута, 3
м. Київ, пр. Георгія Нарбута, 3
Телефони: 067 419 33 45 097 337 95 66
● Пн-Пт: з 10.00 до 18.00
● Сб-Нд: Вихідний
067 419 33 45 097 337 95 66 Замовити дзвінок

Купити чай Габа улун

Габа Медова
0
В наявності
Код товару: 15017
75грн.
Габа Смарагдова
0
В наявності
Код товару: 15029
88грн.
Габа Червона
1
В наявності
Код товару: 15018
90грн.
Габа Золота
1
В наявності
Код товару: 15019
100грн.
Габа Рубі
0
В наявності
Код товару: 15020
105грн.
Габа Путао "Виноградна"
0
В наявності
Код товару: 15021
130грн.
123грн.

✔️ Габа улун – це особливий вид чаю улун, відмінною рисою якого є вміст великої кількості GABA або ГАМК (гамма-аміномасляної кислоти). Це стає можливим завдяки унікальному етапу виробництва – ферментації у безкисневому середовищі. Що ж таке ГАМК і чим вона корисна? ГАМК – архіважливий нейромедіатор ЦНС, амінокислота, що відповідає за пригнічення непотрібних імпульсів, а також забезпечує емоційну рівновагу, спокій та гармонійний стан. У той же час гамма-аміномасляна кислота нормалізує обмінні процеси в тканинах головного мозку, а саме, підвищує засвоєння клітинами глюкози, покращує кровопостачання та доставку клітинам поживних речовин, активізує клітинне дихання. Все це в комплексі призводить до покращення когнітивних функцій, підвищення концентрації уваги та пам'яті, поряд зі зниженням тривожності, нервозності та емоційної лабільності. Можливо тому купити габа улун часто прагнуть бізнесмени, адже чашка габи сприяє прийняттю ефективних та виважених рішень.

За технологією габа чаю можна виготовити не тільки улун, але й будь-який інший вид чаю, наприклад зелений або червоний. Такий чай має назву габарон. Першими спосіб виробництва чаю gaba відкрили вчені в Японії у 1987 році. Завдяки їх експериментам було встановлено, що при ферментації чаю в анаеробному середовищі, коли кисень заміщався азотом, через 6-10 годин у чайній сировині накопичувалося багато ГАМК. Пізніше габарони стали виготовляти і на Тайвані, застосувавши цю технологію для виробництва улунів. І зараз у всьому світі прийнято вважати, що найкращий чай габа – це тайванський габа улун.

Купити тайванський чай габа рекомендують переважно з високогірної сировини регіону Алішань. Завдяки особливим кліматичним умовам і багатим грунтам у горах Алішань чайне листя набуває неповторного смаку і аромату, а вдосконалена технологія виробництва gaba чаю без доступу кисню робить цей чайний напій особливо цінним.

Чим корисний габа улун?

Габа чай купити рекомендовано всім охочим гармонізувати діяльність центральної нервової системи. Напій габа допоможе організму поповнити запаси ГАМК, адже кількість гамма-аміномасляної кислоти може знижуватися під впливом різних несприятливих впливів та інших причин. Gaba, бувши нейромедіатором ЦНС, приводить у норму функціонування нервової системи, допомагає покращити сон, прибрати емоційну лабільність, знизити дратівливість та тривожність, а також підвищити концентрацію, покращити пам'ять та увагу. При цьому габа чай – це абсолютно натуральний продукт, який дозволяє безпечно поповнити дефіцит ГАМК в організмі без прийому фармакологічних препаратів. Улун габа принесе користь, навіть якщо рівень ГАМК в організмі перебуває в нормі. Чашка габи дозволить не тільки розслабитися, а й насолодитися смаком цього дивовижного чаю. Крім того, подібно до інших улунів, цей чай підвищує імунітет, приносить користь серцю та судинам, покращує метаболізм і допомагає у схудненні, а завдяки антиоксидантним властивостям чаю – захищає клітини від пошкодження та уповільнює процеси старіння.

Який ефект від габа улуну?

Ефект габа улуна розслаблюючий і заспокійливий, габа-чай знімає напругу та занепокоєння, при цьому підвищує концентрацію уваги, приводить думки до ладу, заряджає енергією та покращує настрій. Тому купити габа чай – це найкращий спосіб знизити стрес і набути внутрішньої гармонії.

Який на смак улун габа?

Смак габа-чаю відрізняється серед улунів характерною легкою кислинкою, яку й забезпечує ГАМК. Залежно від ступеня прогріву у смаку можуть переважати фруктово-ягідні чи сухофруктові нотки. Крім кислинки, яка може бути як легкою, так і яскраво вираженою, м'який смак габи може доповнюватися відтінками меду, карамелі, прянощів, а також хлібними, бісквітними, печеними та навіть димними нотками. Листя сферичного скручування красиво розкривається при заварюванні, при цьому улун габа чай може мати як світло-золотистий колір заварки, так і насичений бурштиновий. Смак габи краще розкривається при заварюванні окропом, на відміну від більшості інших різновидів китайського чаю улун, які краще заварювати при нижчій температурі (85-90°С). При цьому не варто забувати, що традиційно потрібно злити перший пролив (промити чай), далі заварювати чай швидкими проливами по 10-15 секунд, збільшуючи час настоювання при наступних проливах.

Таким чином, купити чай габа можна на будь-який смак. При цьому улун габа – це не тільки смачний, а ще й корисний для здоров'я напій, що сприяє релаксації та допомагає впоратися зі щоденними стресами. Спробуйте напій gaba і дозвольте собі насолодитися його особливим шармом, наповнюючи життя новими фарбами та знаходячи баланс у повсякденній рутині.

Часті питання про габа чай:

Чай габа – це чай з великим вмістом γ-аміномасляної кислоти (GABA). Він був вперше розроблений у Японії та відрізняється методом ферментації в середовищі без кисню.

Чай габа роблять із традиційного чайного листя рослини Camellia sinensis, але технологія обробки надає йому особливих властивостей.

Головна відмінність габа чаю полягає у спеціальному безкисневому процесі ферментації, що сприяє накопиченню природного ГАМК у листі.

Основний ефект від чаю габа – це розслаблення і заспокоєння нервової системи. Багато хто відзначає зниження стресу та тривожності, поліпшення настрою, ясність розуму та глибший, спокійніший сон.

Ефект від габа чаю зазвичай відчувається через 20-30 хвилин після вживання. З'являється легке розслаблення, зниження тривожності та покращення концентрації.

Так, чай габа улун містить кофеїн, тому що його виготовляють із листя чайного куща Camellia sinensis, але його дія пом'якшується завдяки вмісту ГАМК.

Рекомендується не перевищувати 1-3 чашки чаю габа на день. Починати краще з невеликої кількості, щоби оцінити індивідуальну реакцію організму. Уникайте надмірного вживання, особливо якщо ви чутливі до чаю або інших продуктів, що впливають на нервову систему.

Так, чай габа часто рекомендують для вечірнього вживання – він допомагає розслабитися та легше заснути. Однак реакція може бути індивідуальною, тому краще розпочати з невеликої кількості.

Хоча габа чай безпечний для більшості, його не рекомендується пити вагітним, жінкам, що годують, дітям, людям зі зниженим тиском і при індивідуальній непереносимості.

Для заварювання габа улуна краще використовувати метод проливів. Для цього візьміть 5-7 г чаю на кожні 100-150 мл води. Заварюйте у прогрітому посуді проливами по 15-20 секунд, поступово збільшуючи час настоювання з кожним наступним проливом.

Так, габа улун підходить для заварювання у термосі. Для цього потрібно менше чаю, ніж при заварюванні проливами – близько 5-7 грамів на літр води.