Габа Золота – це ідеально збалансований тайванський габа улун делікатного прогріву. Купаж із гірського району Алішань, висота 1500 м. Смак трохи солодкуватий, сухофруктовий, з ноткою карамелі та яблучного пирога. Чайний настій золотистий і прозорий, стабільно витримує багато проливань, не йдучи в терпкість. Післясмак довгий, фруктовий. Розслаблює та покращує настрій, приводячи в гармонійний стан.
Як заварювати чай Габа Золота?5-8 г 150 мл води температурою близько 95-100°С. Заварювати проливаннями в добре прогрітому посуді, приблизний час настоювання становить 15-30 секунд, збільшуючись з кожним наступним проливанням.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.