Габа Путао "Виноградна" – це тайванський габа улун середнього прогріву з характерною для нього виноградною нотою. Купаж із гірського району Алішань, висота 1000 метрів. Щільно скручений міцний лист при заварюванні дає прозорий чайний настій кольору світлого бурштину. Смак м'який, з фруктовими та виноградними нотами, а також приємною ягідною кислинкою. Викликає потужний стан, відчуття спокою та умиротворення.
Як заварювати чай Габа Путао "Виноградна"?5-8 г на 100-150 мл води температурою близько 95-100°С. Заварювати проливаннями в добре прогрітому посуді, приблизний час настоювання становить 15-30 секунд, збільшуючись з кожним наступним проливанням.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.