Габа Червона – це тайванський габа улун сильного прогріву з гірського району Алішань, висота 1500 м. Чайний настій насиченого бурштинового кольору з червоним відливом, має тонкий фруктово-ягідний аромат. Лист великий, щільний і маслянистий. Смак із благородною кислинкою, насичений і бархатистий, із відтінками ягід, фруктів та прянощів. Сприяє концентрації та ясності мислення, збирає, вирівнює стан, покращує настрій.
Як заварювати чай Габа Червона?5-8 г 150 мл води температурою близько 95-100°С. Заварювати проливаннями в добре прогрітому посуді, приблизний час настоювання становить 15-30 секунд, збільшуючись з кожним наступним проливанням.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.