Габа Смарагдова – це тайванський улун габа слабкого прогріву. Зібраний на висоті 1100 м гірського масиву Алішань з чайних кущів легендарного Цзінь Сюань, що також є основою для знаменитого молочного улуну. Делікатна обробка дозволяє зберегти свіжість та легку трав'янистість у смаку. Заварка прозора, світло-золотава. У смаку соковиті фруктові нотки, відтінки скошеної трави, квітів та горіхів, легка кислинка. Післясмак освіжаючий, з тонкими медовими нотками. Сподобається любителям зелених чаїв і світлих улунів. Ефект розслаблюючий, при цьому сприяє зосередженню та ясності думки.
Як заварювати чай Габа Смарагдова?
5-8 г на 100-150 мл води температури близько 90-95°С. Заварювати проливами в добре прогрітому посуді, приблизний час настоювання становить 15-30 секунд, збільшуючись з кожним наступним проливом.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.