Смола пуера (або Ча Гао) – це натуральний китайський чай, який отримують шляхом екстрагування чайного листя пуерних дерев. Для виготовлення 10 г смоли потрібно близько 1 кг чайного листя, яке піддають кріоекстракції. В основі даної технології лежить багаторазове віджимання та висушування чайного листя при низьких температурах до утворення тягучої та в'язкої чайної пасти. Отримана смола концентрує корисні властивості, властиві чаю пуер. Цей варіант смоли пуера має вигляд кульок, скручених у золотисту фольгу, вагою до 1 грама (0,6-0,8 грамів). Це базова смола гідної якості з Менхая. Має насичений темний чайний настій, м'який смак, що обволікає, з нотками топленого молока і шоколаду, а також деревними відтінками. Плавно тонізує та сприяє концентрації.
Як заварювати смолу пуера "Ча Гао"?1-3 кульки розчинити у 150-200 мл води температурою 100°С. Міцність напою регулювати за смаком.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.