Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Київ, пр. Визволителів, 3
м. Київ, пр. Визволителів, 3
Телефони: 067 419 33 45 097 337 95 66
● Пн-Пт: з 10.00 до 18.00
● Сб-Нд: Вихідний
067 419 33 45 097 337 95 66 Замовити дзвінок

Купити чай Цзінь Цзюнь Мей


Цзінь Цзюнь Мей "Золоті Брови"
0
В наявності
Код товару: 12010
Цзінь Цзюнь Мей "Золоті Брови" – це фуцзяньський червоний чай з гірського регіону Уїшань, що містить щільно скручені чайні листочки. Їх зовнішній вигляд нагадує тонкі вигнуті вії, деякі з яких мають золотистий колір - таке забарвлення набувають чайні..
70грн.
Цзінь Цзюнь Мей Шоунін
0
В наявності
Код товару: 12011
Цзінь Цзюнь Мей Шоунін – це китайський червоний чай із повіту Шоунін провінції Фуцзянь. Містить велику кількість чайних бруньок, що мають вигляд тонких золотистих вій. Чайний настій насичений, каштанового кольору, з ароматом хліба та шоколаду. Смак с..
60грн.
Купити чай Цзінь Цзюнь Мей

✔️Чорний чай – класичний і найпоширеніший у Європі варіант чаю. Його легко впізнати по чорному чайному листю, завдяки якому він власне і отримав популярну у нас назву чорний чай. У Китаї ж його відносять до червоного чаю, насамперед звертаючи увагу на колір чайного настою. Так що китайський червоний чай – це не що інше, як відомий у нас чорний чай. Цей напій полюбився нам своєю міцністю та насиченим смаком, а завдяки бадьорливій дії з чашечки чорного чаю багато хто починає свій день.

Чорний чай відносять до повністю ферментованих чаїв, ступінь його окиснення більше 80%. При його виготовленні, після етапу підсушування, коли частина вологи випаровується з поверхні листа, і скрутки, під час якої листям надають потрібну форму, чайне листя розкладають для подальшої ферментації на період від двох тижнів до місяця. За цей час чайний лист окислюється і темніє.

З найбільш популярних різновидів китайського червоного чаю та індійського чорного чаю у чайному магазині HOTTEA представлені:

Дянь Хун – це червоний чай, що виготовляється у китайській провінції Юньнань. Для нього характерний приємний смак із хлібними, медовими та фруктовими нотками. Крім листя часто містить золотисті чайні бруньки. Сортність чаю Дянь Хун тим вища, чим більше бруньок він містить.

Лапсанг Сушонг – це червоний чай, що виробляється у горах Уїшань у Китаї. Відмінною рисою цього чаю є димний аромат, за що його часто називають копчений чай.

Цзінь Цзюнь Мей - це червоний чай з гірського регіону провінції Фуцзянь, що має вигляд тонких щільно скручених джгутиків, схожих на чорні вії, серед яких зустрічаються золотисті вкраплення - чайні бруньки. Для смаку Цзінь Цзюнь Мей характерне поєднання відтінків житнього хліба та полуничного варення.

Дарджилінг – це індійський чорний чай із гірського регіону півночі Індії. Його фірмовою рисою є виноградний аромат та мускатні нотки у смаку, за що Дарджилінг називають «чайним шампанським».

Ассам – це поширений чорний чай з Індії, який відрізняє міцний смак із солодовими нотками.

Масала – це чорний чай зі спеціями, що є найпопулярнішим напоєм в Індії.

✔️Який на смак чорний чай?

Насичений міцний смак містить солодові ноти, квіткові та медові відтінки, залежно від різновиду чорного чаю можуть відчуватися фрукти, прянощі, сосна або дим, може бути присутня терпкість. Чайний настій від медово-бурштинового до темно-червоного та коньячного відтінку.

✔️Чим корисний чорний чай?

Цей напій має виражений тонізуючий вплив на організм, стимулює мозкову активність, підвищує працездатність. Ефект чорного чаю бадьорливий, пробуджууючий. Тому краще не пити його перед сном, якщо не заплановано безсонної ночі.

Стимулює травлення та покращує засвоєння жирної їжі.

Користь чорного чаю для схуднення зумовлена посиленням метаболізму.

Може підвищувати артеріальний тиск, тому гіпертонікам це слід враховувати.

Чорний чай має зігріваючий ефект і незамінний в холодну пору року.

✔️Як заварювати чорний чай?

При використанні методу проливань попередньо промитий чай (зливаємо першу заварку через кілька секунд заварювання) заливаємо водою, температура якої становить 90-95°С. Приблизна пропорція 3-5 г чайного листя на 150 мл води. Тривалість настоювання може становити від 15-20 секунд до 1-2 хвилин, збільшуючись з кожним наступним проливанням.