Бай Му Дань Фудін "Рожевий Дракон" – це витриманий китайський чай Біла Півонія з Фудіна, виготовлений із сировини 2016 року, що містить листя та чайні бруньки. Пресування 2020 року у форму млинця 350 грам (менша вага відміряється в розлом). Заварюється в золотисто-бурштиновий чайний настій із ніжним солодкуватим ароматом. Смак м'який, збалансований, солодкуватий, з нотками березового віника, листя смородини, осіннього лісу, трав та стиглих фруктів. Ефект розслаблюючий та медитативний.
Як заварювати Бай Му Дань Фудін "Рожевий Дракон"?3-5 г на 100-150 мл води температурою близько 70-80°С. При заварюванні методом проливань приблизний час настоювання може становити від 20-30 секунд до 2-3 хвилин, збільшуючись з кожним наступним проливанням.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.