Матча (або маття) – це традиційний для Японії зелений порошковий чай. Характерною особливістю виробництва матча є те, що при вирощуванні чайні кущі затіняють від прямого сонячного проміння. Внаслідок цього зростання листя уповільнюється, і вони насичуються амінокислотами та іншими цінними речовинами. Зібране чайне листя обробляють парою, просушують і очищають від стебел і прожилок, а потім подрібнюють до стану порошку. Чай матча має освіжаючий трав'янистий смак та зеленуватий колір. Виявляє виражений тонізуючий ефект, сприяє концентрації та ясності мислення.
Як заварювати чай Матча?При приготуванні міцного напою (койтя), 4 г матчу перемішують з 50 мл води температурою близько 80°С. При приготуванні слабкого напою (усутя), 2 г матчу збивають зі 100 мл води температурою близько 80°С.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.