Женьшеневий улун преміум – це елітний тайванський чай, чайне листя якого, з доданим до них корінням женьшеню, солодки та падубом широколистим, скручене у вигляді невеликих гранул. Виготовлений із тайванської сировини за тайванською технологією. Має приємний і солодкуватий смак із відтінками женьшеню та солодки. При заварюванні чайне листя поступово розкривається, надаючи напою більш виражені ноти улуна. Світло-бурштиновий настій розтікається бархатистою солодкістю, залишаючи довгий медовий післясмак.
Як заварювати Женьшеневий улун преміум?5–8 г на 150 мл води температурою 85°С. При заварюванні методом проливань час настоювання становить 15-30 секунд, збільшуючись з кожним наступним проливанням.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.