Женьшеневий улун – це незвичайний китайський чай, що має вигляд камінчиків сіро-зеленого кольору. Його виготовляють з чайного листя улуна, яке просочують екстрактом з подрібненого на порошок кореня женьшеню, солодки і падубу широколистого, а потім скручують у характерну округлу форму. При заварюванні чайний настій спочатку світло-зелений, при наступних проливаннях стає янтарно-жовтим, чайне листя повільно розкручується. У смаку відчувається солодкість, нотки женьшеню і солодки, що переходять у більш виражену трав'янисту терпкість улуна. Залишає солодкий післясмак.
Як заварювати женьшеневий улун?5 – 8 г на 150 мл води температурою 85°С. При заварюванні методом проливань час настоювання становить 15-30 секунд, збільшуючись з кожним наступним проливанням.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.