Шуй Сянь – це уішаньський улун із півночі провінції Фуцзянь. Можна зустріти такі варіанти перекладу назви "шуй сянь" як "нарцис", "водяний безсмертний", "володар вод з гір Уї". Сировина: велике темне листя сильного прогріву. При заварюванні чай Шуй Сянь дає чистий насичено-бурштиновий чайний настій із коньячним відливом. Аромат пряний, медово-квітковий. Смак міцний, з тонкою солодкістю, фруктовими, пряними та легкими димними нотками. Солодкість перших проливів змінюється приємною терпкістю при наступних. Тримає баланс при міцному заварюванні. Улун Шуй Сянь має зігріваючий ефект і м'яко розслаблює.
Як заварювати Шуй Сянь?5-8 г на 150 мл води температурою 85-90°С. При заварюванні методом проливів час настоювання становить 15-40 секунд, збільшуючись з кожним наступним проливом.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.