Да Хун Пао "Великий Червоний Халат" - найвідоміший китайський улун, є "візитною карткою" Китаю. Назва перекладається як "Великий Червоний Халат". Чай походить з гірського регіону Уїшань, півночі провінції Фуцзянь. З походженням Да Хун Пао пов'язана безліч легенд, що підкреслюють цінність та винятковість даного чаю. Це улун сильної ферментації, чайне листя темно-бурого кольору, має поздовжнє скручування. Смаку притаманні сухофруктові ноти, смак чорносливу, горіхів, прянощів, карамельна солодкуватість.
Має тонізуючу дію, гармонізує загальний стан, сприяє концентрації та зосередженню.
Як заварювати Да Хун Пао?5 – 7 г на 150 мл води температурою 85-90°С. При заварюванні методом проливань час настоювання становить 15-30 секунд, збільшуючись з кожним наступним проливанням.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.