Списи Кудін – це незвичайний трав'яний чай із Китаю, який виготовляють із листя падубу широколистого. У Китаї кудін поширений під назвою "Кху Ча" - "гіркий чай". Назва Списи Кудін відображає зовнішній вигляд даного трав'яного чаю - висушене листя падуба широколистого скручене у вигляді списів чорного кольору. Заварюється в міцний напій світлого жовтуватого кольору, що має гіркий смак. При цьому важливе значення має температура води – чим вона вища, тим виразніше буде гіркота. Кудін славиться своїми антисептичними та дезінтоксикаційними властивостями, а також сприяє підвищенню загальної опірності організму.
Як заварювати Списи Кудін?Третина або половина списа на 200 мл води температурою 40-50°С. Якщо температура води буде занадто гарячою, напій придбає полинну гіркоту.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.