Лапачо – це незвичний трав'яний чай із кори мурашиного дерева, що росте у тропічних джунглях Південної Америки. Лапачо має м'який смак, трохи солодкуватий, з деревними, ванільними та пряними нотками. Про корисні властивості Лапачо відомо вже давно. Стародавні інки називали його "деревом життя", вважаючи Лапачо панацеєю від багатьох хвороб. Цей напій багатий на цінні мікроелементи, серед яких залізо, магній, кальцій, йод, марганець, бор, барій, а також містить 18 різних хінонів. Чай Лапачо має антисептичні, імуномодулюючі, противірусні властивості, нормалізує обмін речовин, стимулює синтез еритроцитів. При цьому Лапачо зовсім не містить кофеїну і може стати чудовою альтернативою для тих, хто шукає заміну кавовим напоям.
Як заварювати Лапачо?10 г на 200 мл гарячої води температурою 95-100°С. Настоювати 10-15 хвилин.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.