Каркаде – це освіжаючий трав'яний напій із висушених бутонів суданської троянди чи гібіскусу. Каркаде поширений у країнах Близького Сходу, а в Єгипті навіть є національним напоєм. Цей трав'яний чай має насичений червоний колір та приємний солодкувато-кислий смак. Можна вживати як у гарячому вигляді, так і з льодом як прохолоджувальний напій. Для підсолодження можна додати цукор чи мед.
Як заварювати каркаде?Метод гарячого заварювання:
5-10 г каркаде залити 200 мл води температурою близько 90°С. Заварювати приблизно 5 хвилин.
Метод холодного заварювання:
10-15 г каркаде залити 500 мл очищеної холодної води. Настоювати близько 8 годин. Рекомендується пити з льодом, за бажанням можна додавати м'яту або родзинки.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.