Шу пуер "Менку Гунтін" – це витриманий палацовий пуер від Менку з великою кількістю дрібних золотистих бруньок і маленьких чайних листочків. Пресований у форму млинця вагою 125 г (менша вага відміряється в розлом). Чайний настій густий, щільний, насиченого шоколадного кольору. Смак м'який, солодкуватий, бархатистий, з відтінками лісового горіха та тонкими фруктовими нотками. М'яко тонізує та викликає гармонійний стан.
Як заварювати Шу пуер "Менку Гунтін"?3-5 г на 100-150 мл води температурою близько 95-100°С. Попередньо пуер слід промити, тобто злити перший чайний настій за кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу. При наступних проливаннях приблизний час заварювання становить 10-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.