Шу пуер Гу Ча Юань "Павич Гунтін" – це гунтін середнього розміру з Менхая, пресований з сировини 2013 року в млинець 357 грам (менша вага відміряється в розлом). Чайний настій темний, насичений, збалансований. Смак м'який, горіхово-деревний, трохи вершковий, з нотками карамелі та топленого молока. Добре тонізує та дає заряд бадьорості.
Як заварювати Шу пуер Гу Ча Юань "Павич Гунтін"?3-5 г 100 мл води температурою 95-100°С. Китайський чай пуер слід промивати, тобто зливати перший чайний настій за кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу. При наступних проливаннях приблизний час заварювання становить 10-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.