Шу пуер Чашуван "Булан Цзінь Хао" – це дрібний гунтин із великою кількістю золотистих чайних бруньок. Спресований у форму млинця вагою 357 г (менша вага відміряється в розлом). Заварюється у густий чайний настій насиченого кавового кольору. Смак щільний, міцний, деревний, з горіховими та вершковими нотками. Має потужний тонізуючий ефект, виражено бадьорить і сприяє активності.
Як заварювати Шу пуер Чашуван "Булан Цзінь Хао"?3-5 г 100 мл води температурою 95-100°С. Китайський чай пуер слід промивати, тобто зливати перший чайний настій за кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу. При наступних проливаннях приблизний час заварювання становить 5-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.