Шен пуер Біндао – це листовий шен пуер із селища Біндао, яке славиться своїми багаторічними чайними деревами. Містить велике, щільне і м'ясисте чайне листя, а також білі чайні бруньки. Сухий лист має солодкий запах із квітковими нотками. Чайний настій прозорий, світло-жовтий із зеленим відливом. Смак солодкуватий, без зайвої терпкості, з відтінками польових квітів та меду. Потужний, щільний та маслянистий.
Як заварювати Шен пуер Біндао?3-5 г на 100-150 мл води температурою 95-100°С. Попередньо пуер слід промити, тобто злити перший настій чайний через кілька секунд після заварювання. Це сприяє кращому розкриттю чайного листа, а також промиває його від можливого чайного пилу. При наступних проливаннях приблизний час заварювання становить 10-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.