Золотий Равлик – це китайський червоний чай з м'яким солодкуватим смаком. Його виготовляють із чайних бруньок та верхніх листочків, які щільно скручують у форму равликів. При цьому можна помітити золотисті вкраплення - це безпосередньо чайні бруньки набули вигляду золотистих равликів. При заварюванні виходить бурштиновий чайний настій, який має насичений благородний смак без зайвої терпкості, що має солодкі медові нотки. Залишає приємний солодкуватий післясмак. Цей чай активізує мозкову діяльність та сприяє концентрації.
Як заварювати чай Золотий Равлик?3-5 г на 150 мл води температурою 90-95°С. При заварюванні проливаннями час настоювання становить 10-20 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.