Лапсанг Сушонг преміум – це фермерський червоний чай Сяо Чжун із м'яким димним ароматом із повіту Шоунін, що розташований на північному сході провінції Фуцзянь. Виготовлений з великого та щільного листя за традиційною технологією з копченням на соснових дровах. Смак насичений, солодкуватий, переважають відтінки чорносливу та копченої вишні, які м'яко підкреслюються копченими, печеними та смолистими нотками. Після 2-3 пролива димність йде, залишаючи тонкий шлейф копчення в післясмаку. Добре зігріває та м'яко тонізує.
Як заварювати Лапсанг Сушонг преміум?3–5 г на 100 мл води температурою 90–95°С. При заварюванні проливами приблизний час настоювання становить 15-40 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.