Дянь Хун Цзінь Я "Золоті Бруньки" – це елітний червоний чай із китайської провінції Юньнань, що містить добірні чайні бруньки. Незначна ферментація надає їм красивого золотистого кольору. Власне "Цзінь Я" перекладається як "Золоті Бруньки". Чайний настій прозорий, кольору світлого бурштину, має приємний солодкуватий аромат. Смак тонкий і вишуканий, з квітковими, медовими та хлібними нотками, а на пізніх проливаннях – з відтінками кураги. Якщо заварювати не надто гарячою водою, смак розкривається цікавіше, залишаючи легкий квітковий післясмак. Оцінять поціновувачі витончених білих чаїв.
Як заварювати Дянь Хун Цзінь Я "Золоті Бруньки"?3–5 г на 100–150 мл води температурою близько 90°С. Бажано заварювати в добре прогрітому посуді, щоб смак та аромат краще розкрився. При заварюванні проливаннями час настоювання становить 10-30 секунд.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.