Дарджилінг Mahanadi – це індійський чай дарджилінг літнього збору з плантації Маханаді, розташованої у гірському регіоні півночі Індії. Має характерний мускатний аромат і чайний настій бурштинового кольору. Смак насичений, з деякою терпкістю, виноградними, мигдальними та пряними нотками, фруктовою кислинкою та відтінками квітів. Залишає фруктово-виноградний післясмак. Відмінно тонізує та налаштовує на робочий лад.
Як заварювати Дарджилінг Mahanadi?Метод проливань: 3-5 г на 150 мл води температурою близько 90°С. Час заварювання може становити від 15-30 секунд до 1-2 хвилин, збільшуючись з кожним наступним проливанням.
Метод настоювання: 2-3 г на 200-250 мл води температурою близько 85-90°С. Настоювати 3-5 хвилин.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.